geWOON! Lifestyle

In onze winkel geWOON! Lifestyle in Kampen maken deelnemers unieke producten in het atelier onder de naam geWOON! Homemade. Dit is vaak in samenwerking met de andere locaties geWOON! Werkplaats en geWOON! in de buurt. Zij maken producten en deze werken wij af in de winkel. Daarnaast maken wij ook zelf producten, zoals gave kandelaars van beton.

Deelnemers kunnen bij ons dus veel creativiteit kwijt. Vind jij het leuker om klanten te helpen? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt kassa draaien of helpen met het verkopen van producten. Je kunt je ontwikkelen op veel gebieden.

Project op maat

Bedrijven kunnen bepaald werk uitbesteden aan geWOON! Lifestyle of onze andere locaties. Zo hebben wij uitnodigingen gemaakt voor een feest en doen wij wel eens vouw werkzaamheden voor andere bedrijven. Heb je een leuke opdracht voor ons? Onze deelnemers kunnen op deze manier ├ęcht zinvol werk doen en dat is zo belangrijk!

Dagbesteding volgen bij geWOON! Lifestyle?

Wil jij lekker creatief bezig zijn en meedenken over nieuwe producten? Of wil jij liever klanten helpen, kassa draaien of helpen met de styling van de winkel? Er zijn genoeg mogelijkheden bij ons! De focus ligt op jouw ontwikkeling. We helpen jou graag om nieuwe dingen te leren.

geWOON! is onderdeel van PGVZ

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie? We staan je graag te woord dus neem gerust contact met ons op.
Project op maat
Project op maat
Kunnen we iets voor jou of jouw bedrijf betekenen?
Lifestyle winkel
Lifestyle winkel
Doe inspiratie op in onze winkel
Unieke accessoires
Unieke accessoires
Veel accessoires maken we zelf in onze werkplaats
Kom in contact
Wij helpen je graag verder! Als je vragen hebt of meer informatie wil, kun je contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of social media. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!
geWOON!
Lifestylewinkel
Oudestraat 76
8261 CT Kampen
Copyright geWOON! 2024 Privacyverklaring | Algemene voorwaarden