Dagbesteding bij geWOON!

Ben jij op zoek naar een fijne en kleinschalige plek om dagbesteding in Kampen te volgen? Dan ben je bij geWOON! aan het goede adres! We hebben verschillende locaties en daardoor diverse werkzaamheden. Daarnaast doen wij opdrachten voor externe bedrijven. Wij vinden het belangrijk dat we onze deelnemers in hun kracht zetten en helpen met ontwikkelen. geWOON! is onderdeel van PGVZ. PGVZ biedt naast dagbesteding ook thuiszorg, huishoudelijke hulp, ambulante begeleiding en wonen met zorg.

geWOON! biedt werk en dagbesteding in Kampen en Voorst aan jong en oud, midden in de samenleving met de mogelijkheid om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. geWOON! creƫert een beschermde plek voor mensen om een zinvolle invulling te geven aan je dag, om structuur te bieden en om de mogelijkheid te geven een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Daarnaast bieden we leer- en ontwikkelmogelijkheden. Sociale activering speelt hierin een rol. Mensen mogen weer meetellen.

Waar ben jij goed in?

Bij geWOON! stellen we doelen met jou en die proberen we samen te halen. Is het voor jou belangrijk om uit huis te gaan en een ritme op te bouwen? Of wil je graag leren hoe je met klanten om kunt gaan? Samen kijken we waar jouw persoonlijke kracht ligt. Wat wil je graag doen en waar ben je goed in? Het uitgangspunt is dat jij trots kunt zijn op wat jij doet en bereikt!

Dagbesteding in Kampen

Wij hebben verschillende locaties. Vind jij het leuk om creatief bezig te zijn, om klanten te helpen of om bezig te zijn op technisch vlak en met houtbewerking? Elke locatie heeft iets anders te bieden! Een combinatie is ook mogelijk. Samen kijken we welke locatie het beste bij jou past.

Dagbesteding volgen?

Lijkt het jou wel wat om dagbesteding te volgen bij een geWOON! locatie? Neem contact met ons op! We kijken graag met jou naar de mogelijkheden en welke locatie het beste bij jou past.
Project op maat
Project op maat
Kunnen we iets voor jou of jouw bedrijf betekenen?
Lifestyle winkel
Lifestyle winkel
Doe inspiratie op in onze winkel
Unieke accessoires
Unieke accessoires
Veel accessoires maken we zelf in onze werkplaats
Kom in contact
Wij helpen je graag verder! Als je vragen hebt of meer informatie wil, kun je contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of social media. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!
geWOON!
Lifestylewinkel
Oudestraat 76
8261 CT Kampen
Copyright geWOON! 2024 Privacyverklaring | Algemene voorwaarden