geWOON! Werkplaats

In de werkplaats in Kampen maken de deelnemers van het geWOON! Werkplaats de mooiste dingen. Deze worden afgewerkt in de winkel en verkocht. Daarnaast maken zij producten op maat. Je kunt dan kiezen uit verschillende kleuren en maten. Heb je zelf een uniek idee voor een product? We kunnen altijd kijken of er mogelijkheden zijn om dit te realiseren!

De deelnemers van het geWOON! Werkplaats niet alleen maar in de werkplaats te vinden. Ze gaan soms ook op pad met de service bus om klussen en reparaties te doen op andere locaties van geWOON! en PGVZ.

Project op maat

Het is mogelijk voor bedrijven om bepaald werk uit te besteden aan het geWOON! Werkplaats of onze andere locaties. Zo heeft het geWOON! Werkplaats vorig jaar kerstpakketten verzorgd door kistjes te maken en te vullen. Ook produceren ze kistjes als verpakkingsmateriaal voor externen en maken ze (folder)displays. Bij deze opdrachten krijgen deelnemers de ruimte om mee te denken in het ontwerp en de uitwerking daarvan. Hierdoor weten zij dat ze echt zinvol werk doen en dat is zo belangrijk.

Dagbesteding volgen bij geWOON! Werkplaats?

Bij de Werkplaats kun je leuke werkzaamheden doen. Waar liggen jouw kwaliteiten en wat vind jij leuk om te doen? Ben jij goed in houtbewerking, productiewerk of juist de afwerking van producten? De focus ligt op jouw ontwikkeling en hier helpen wij jou graag bij. Er zijn veel mogelijkheden!

geWOON! is onderdeel van PGVZ

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie? We staan je graag te woord dus neem gerust contact met ons op.
Project op maat
Project op maat
Kunnen we iets voor jou of jouw bedrijf betekenen?
Lifestyle winkel
Lifestyle winkel
Doe inspiratie op in onze winkel
Unieke accessoires
Unieke accessoires
Veel accessoires maken we zelf in onze werkplaats
Kom in contact
Wij helpen je graag verder! Als je vragen hebt of meer informatie wil, kun je contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of social media. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!
geWOON!
Lifestylewinkel
Oudestraat 76
8261 CT Kampen
Copyright geWOON! 2024 Privacyverklaring | Algemene voorwaarden