geWOON! Dagbesteding Ouderen

In Voorst biedt geWOON! dagbesteding voor ouderen. Zij kunnen hier verschillende activiteiten doen, zoals creatief bezig zijn, gezelschapsspellen, beweegactiviteiten zowel binnen als buiten en natuurlijk samen koffie of thee drinken en lunchen.

geWOON! Dagbesteding Ouderen in Voorst biedt structuur aan ouderen met een psychogeriatrische, psychosociale en/of lichamelijke beperkingen. Maar naast ouderen met een beperking, zijn er ook ouderen die behoefte hebben aan sociaal contact, het moeilijk vinden om alleen thuis te zijn, zich eenzaam voelen of ouderen die wat vergeetachtig worden. Daarnaast is het ook mogelijk om mantelzorger(s) te ontlasten.

Dagbesteding volgen bij geWOON! Dagbesteding Ouderen?

Woont u in de omgeving van Voorst en wilt u dagbesteding bij ons volgen? Of kent u iemand die goed op zijn of haar plek zou zijn bij geWOON! Dagbesteding Ouderen? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden!

geWOON! is onderdeel van PGVZ

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie? We staan je graag te woord dus neem gerust contact met ons op.
Project op maat
Project op maat
Kunnen we iets voor jou of jouw bedrijf betekenen?
Lifestyle winkel
Lifestyle winkel
Doe inspiratie op in onze winkel
Unieke accessoires
Unieke accessoires
Veel accessoires maken we zelf in onze werkplaats
Kom in contact
Wij helpen je graag verder! Als je vragen hebt of meer informatie wil, kun je contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of social media. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!
geWOON!
Lifestylewinkel
Oudestraat 76
8261 CT Kampen
Copyright geWOON! 2024 Privacyverklaring | Algemene voorwaarden